Λίγα λόγια για το πάθος μας

Με λίγα λόγια είμαστε πορωμένοι με τον ήχο και την εικόνα! Μας αρέσει η δύναμη που έχει να μεταμορφώνει τον χώρο και τις στιγμές. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα… διαβάστε παρακάτω!

Η ιστορία της Elegant Asymmetry

Η Elegant Asymmetry είναι μια εταιρεία συνυφασμένη με τη μουσική. Γεννήθηκε από την αγάπη για υψηλή πιστότητα και διατηρεί τέτοιες αξίες σε όλα της τα επίπεδα.

Από το 1995 και μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει αμέτρητες ώρες έρευνας και πειραματισμού, ξεκινώντας από το εργαστήριο και στοχεύοντας σε εντυπωσιακή ηχητική απόδοση και διαχρονικότητα σε κάθε χώρο εστίασης που κοσμείται από τα ηχητικά της συστήματα.

Elegant Asymmetry events

Μας εμπιστεύεστε και σας ευχαριστούμε

Το ενδιαφέρον της Elegant Asymmetry εστιάζει στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις ήχου και φωτισμού, εκδηλώσεις και ζωντανή μουσική.

Χώροι δεξιώσεων, bar, cafe, club,ξενοδοχεία κ.α. που προσβλέπουν σε ανώτερα ηχητικά αποτελέσματα, χρησιμοποιούν ηχητικά συστήματα που έχουν μελετηθεί και τοποθετηθεί από την Elegant Asymmetry.

Αναγνωρισμένα μουσικά σχήματα εμπιστεύονται την ηχητική τους απόδοση στην εταιρεία. Πελάτες με υψηλές απαιτήσεις σε κάθε ειδικό event που παρουσιάζουν αναθέτουν την πλήρη τεχνική κάλυψη στην εταιρεία μας.

Η αναβάθμιση υφιστάμενων ηχητικών εγκαταστάσεων είναι ακόμα μια περίπτωση που δραστηριοποιούμαστε προκειμένου να αποκτήσει ο εξοπλισμός σας την βέλτιστη πιστότητα σε συνάρτηση με τον χώρο που βρίσκεται.

Η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης είναι ίσως η πιο αειθαλής από τις υπηρεσίες μας καθώς υποστηρίζουμε ήδη πολλές δεκάδες ηχητικά και φωτιστικά συστήματα.

elegant asymmetry ιστορία

Γιατί θέλουμε να ξεχωρίζουμε

Το επίκεντρο της Elegant Asymmetry βρίσκεται στο συναίσθημα. Η ανθρώπινη και ορθολογική προσέγγιση μας στις τεχνικές αλλά και στις κρίσιμες οικονομικές προτάσεις αποτελεί τον κανόνα που μας προσδίδει υπεροχή.

Η λογική win-win είναι βαθιά ριζωμένη στο dna μας και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς μαζί μας.

Ασφαλείς ως προς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αλλά και ως προς την συνεργασία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και μυστικά ήχου και εικόνας μπορείτε να επισκευτείτε το blog μας.

This is the sound you will remember